Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mikor lesz „ITT AZ IDŐ&#
  2011-08-10 19:49:01, szerda
 
  Mikor lesz ,,ITT AZ IDŐ" az elszámoltatásra?

,,A polgároknak csak egy biztosítékuk van, az önkény"

,,És a hazaáruló, korrupt tolvaj politikusok gátlástalan csalásai, lopásai, mindannyiunk közös vagyonának a szétrablása ellen: a nyilvánosság; s a legkönnyebb és legszabályosabb nyilvánosság az, melyet a hírlapok (rádió és TV csatornák) eszközöl(hetné)nek." (Eötvös József)

A társadalmi igazságosságért, az esélyegyenlőségért, párthovatartozástól függetlenül az összes korrupciós ügy legszigorúbb kivizsgálásáért és az ilyen ügyek 30, 50, vagy akár 80 évi titkosítása ellen, egy Grál lovag igazságérzetével, elszántságával és bátorságával harcoló hős szerkesztőink és újságíróink figyelmébe...

Lévay Atilla, a Magyar Justitia Bizottság és a Közhatalom Jogsértettjei Egyesületének tagja.

Zsámbék, Dózsa György u. 6. Telefon: (23) 342-198


,,A helyzet egyszerű volt, az állam mindent el kívánt adni, az embereknek nem volt pénzük, s ha a piacon sok a tojás és kevés a vevő, akkor zuhannak az árak. Ez történt a magyar állam vagyonával is. Aki venni akart és megvolt hozzá a tehetsége, az néhány éven belül jelentős értéknövekedést könyvelhetett el, jelentős vagyonra tehetett szert"

,,Amikor Balatonőszödöt megvettem, eltelt két év, míg az állam visszabérelte. De ez miért zavart volna?"

Így beszélt 2005 májusában a ,,rendszerváltás" után 15 évvel a ,,Dolgozó Nép", mindannyiunk közös vagyonáról Gyurcsány Ferenc, Magyarország ,,szocialista" miniszterelnöke.

********

Röpke 12 év eredményei. (1990-2002)

Ma 12 évvel (2002!) a kommunizmus bukása, a hőn óhajtott rendszerváltás, az idegen elnyomástól való felszaba-DÚLÁSUNK után álljunk meg egy-egy pillanatra és nézzük meg eredményeinket.

Minden ilyen nagyságrendű változásnak vannak nyertesei és vesztesei.

Most csak a nyertesekről legyen szó, azok közül is csak egyről, Magyarország talán leggazdagabb polgáráról, arról se név szerint csak vagyona a Magyar Hírlap által feltételezett nagysága alapján 40 milliárd forint.

12 év = 144 hónap 277 millió Ft havonta
624 hét 64 millió Ft. hetente
4368 nap 9,15 millió Ft. naponta
104832 óra 81562 Ft./ó.(24-óra/nap)
6359 Ft. percenként 530 Ft. másodpercenként

Egy nyugalmi állapotban lévő egészséges ember percenként általában 12 lélegzetet vesz. Ez 12 év alatt, 75479040 lélegzetvétel.

Mesebeli gazdagság és nagyon is valóságos nyomor néznek egymással farkasszemet! Üzenetértékű, hogy az ilyen vagyonokat összeharácsoló emberek ma nemhogy nem börtönben vannak, hanem sok esetben magas rangú politikusok, a társadalom és közélet ismert vezető egyéniségei.

És a ,,nép" az ,,Istenadta 'Dolgozó' Nép" még mindig nem vette észre, hogy a rövid néhány év alatt összeharácsolt sokmilliárdos vagyonok és a szegénységbe, teljes kiszolgáltatottságba taszított milliók között ok és okozati kapcsolat van. Ezeket a vagyonokat a társadalmi igazságosság és ,,esélyegyenlőség" nevében azok az emberek halmozták fel, akiknek adott helyzetüknél fogva lehetőségük és kötelességük is lett volna mindannyiunk közös vagyonára vigyázni és ezt a gátlástalan rablást megakadályozni!

Ehelyett egymást is letiporva tülekedtek az áhított villa, bérház, föld, gyár, stb... megkaparintása érdekében és egy sem volt közöttük, aki egy velőtrázó megálljt kiáltott volna!

**********

Igen tisztelt címzettek!

A mindannyiunk közös tulajdonából milliárdos vagyonokat összelopó ,,Erkölcsi Hullák" még ma közel másfél évvel az ,,elszámoltatást" ígérő párt kétharmados győzelme után is Magyarország politikai ,,elitjének" oszlopos tagjai!

MIKOR LESZ ,,ITT AZ IDŐ!" AZ ,,ELSZÁMOLTATÁSRA"?

És Krassó György 1989. június 27-én mondott intelmének figyelembe vételére:
,,Minden politikai és gazdasági lépést csak a magyar nép érdeke vezéreljen!"
(Krassó György Budapest, 1932. október 19. - Budapest, 1991. február 12.)

Lévay Atilla, a Magyar Justitia Bizottság és a Közhatalom Jogsértettjei Egyesületének tagja.
Zsámbék, Dózsa György u. 6. Telefon: (23) 342-198

**********



MÉLYEN TISZTELT CÍMZETTEK ÉS OLVASÓK!

Lévay Atilla minden egyes kijelentésével, szavával és kérdésként feltett (figyelmeztető) elemzésével egyetértek! Már-már tűrhetetlen az az időhúzás, amit az ILLETÉKESEK ,,művelnek" a nyilvánvaló (felfedett) bűnök feledtetésével, illetve az elkövetők felelősségre vonásának halogatásával.

A legfelsőbb vezetőket és az érintett szervezeteket (közvetve vagy közvetlenül) megválasztott és verejtékes munkájukkal (adóforintjaikkal) tejbe-vajba ,,fürösztő" állampolgárok senkit sem hatalmaztak fel arra, hogy ,,x" időtartamra titkosítsanak előlük bármilyen ,,kényes" kérdést (tevékenységet, adatot, információt, stb.).
Rákosiék, Kádárék, Gyurcsányék titkolództak (hazudoztak) eleget (mindennemű bejelentés nélkül), erkölcsi és anyagi csődbe vitték az országot! A jelenlegi titokká minősítéssel és a bűnök vagy bűnösök ,,takargatásával" legalizálják azt a mocskos politikát, amelyet a ,,szocialista" fedőnevet viselők évtizedeken át műveltek.

Gondoljunk csak Kádárra, aki engedélyezte szovjet nukleáris eszközök Magyarországra történő behozatalát, és nem rajta múlott, hogy hazánk nem vált atomtemetővé! Ő is titkolódzott, de be sem jelentette! Most mások titkolódznak (sokkalta ,,pitiánerebb" ügyekben), mert nem kötik a választóik orrára, hogy milyen sötét ügyekbe (és kik) bonyolódtak bele az előző csürhe vagy a jelenleg velük szimpatizálók soraiból.

A nukleáris eszközök befogadásán kívül - vajon mik lehetnek olyan égbekiáltó bűnök, amelyeket 80 évre titkosítottak???

Ideje lenne, hogy véget vessenek ezeknek a titkolódzásoknak, hazugságoknak, időhúzásoknak, bírósági engedékenységeknek, ügyészségi aktatologatásoknak és más (öröklött) taktikai ,,húzásoknak", a választópolgárok szembekötésének vagy (durvábban fogalmazva) szembeköpésének!

Lévay Atilla szavait plagizálva: NYILVÁNOSSÁGOT és ELSZÁMOLTATÁST! Késedelem nélkül!

Prof. Dr. Bokor Imre, az MJB elnöke


Forrás: Nemzeti Internetfigyelő, Nemzeti Hírhaló

http://www.sokkaljobb.hu/content/mikor-lesz-%E2%80%9Eitt-az-id%C5%91%E2%80%9D-az- elsz%C3%A1moltat%C3%A1sra
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: választópolgárok, titkolódzásoknak, igazságérzetével, adóforintjaikkal, másodpercenként, internetfigyelő, szembeköpésének, kivizsgálásáért, miniszterelnöke, elszámoltatásra, szembekötésének, legszabályosabb, esélyegyenlőség, igazságosságért, értéknövekedést, takargatásával, balatonőszödöt, magyarországra, összeharácsoló, összeharácsolt, megkaparintása, rendszerváltás, kijelentésével, feledtetésével, elszámoltatást, eredményeinket, megakadályozni, nyilvánosságot, elszántságával, szervezeteket, könyvelhetett, visszabérelte, feltételezett, szimpatizálók, hazugságoknak, egyesületének, polgároknak csak, szétrablása ellen, társadalmi igazságosságért, összes korrupciós, ilyen ügyek, helyzet egyszerű, állam mindent, magyar állam, néhány éven, állam visszabérelte, kommunizmus bukása, idegen elnyomástól, nyertesekről legyen, nyugalmi állapotban, ilyen vagyonokat, rövid néhány, Eötvös József, Lévay Atilla, Magyar Justitia Bizottság, Közhatalom Jogsértettjei Egyesületének, Dózsa György, Amikor Balatonőszödöt, Dolgozó Nép”, Gyurcsány Ferenc, Magyar Hírlap, Erkölcsi Hullák”, MIKOR LESZ, Krassó György, Krassó György Budapest, MÉLYEN TISZTELT CÍMZETTEK ÉS OLVASÓK, Bokor Imre, Nemzeti Internetfigyelő, Nemzeti Hírhaló,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  képre írva  Messziről jött ember  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Pillangó  Ahogy emelkedik a rezgés...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Palóc Grand Canyon  Alvó cica  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Mindenünk, amink van, amit sze...  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  William Shakespeare idézet  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Muratáj  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Föld napja április 22  Szent György nap  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Gondolatok az életről és szere...  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  A boldogság ült a világvégén  Maradék idő  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Jó éjt  S a dalok tanulsága  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  György napra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 25  Palóc Grand Canyon  Ma a legtöbb civilizált ember ... 
Bejegyzés Címkék
polgároknak csak, szétrablása ellen, társadalmi igazságosságért, összes korrupciós, ilyen ügyek, helyzet egyszerű, állam mindent, magyar állam, néhány éven, állam visszabérelte, kommunizmus bukása, idegen elnyomástól, nyertesekről legyen, nyugalmi állapotban, ilyen vagyonokat, rövid néhány, társadalmi igazságosság, emberek halmozták, gátlástalan rablást, áhított villa, velőtrázó megálljt, mindannyiunk közös, elkövetők felelősségre, legfelsőbb vezetőket, érintett szervezeteket, jelenlegi titokká, bűnök vagy, mocskos politikát, választóik orrára, előző csürhe, jelenleg velük, nukleáris eszközök, választópolgárok szembekötésének, választópolgárok, titkolódzásoknak, igazságérzetével, adóforintjaikkal, másodpercenként, internetfigyelő, szembeköpésének, kivizsgálásáért, miniszterelnöke, elszámoltatásra, szembekötésének, legszabályosabb, esélyegyenlőség, igazságosságért, értéknövekedést, takargatásával, balatonőszödöt, magyarországra, összeharácsoló, összeharácsolt, megkaparintása, rendszerváltás, kijelentésével, feledtetésével, elszámoltatást, eredményeinket, megakadályozni, nyilvánosságot, elszántságával, szervezeteket, könyvelhetett, visszabérelte, feltételezett, szimpatizálók, hazugságoknak, egyesületének, jogsértettjei, titkosítsanak, állampolgárok, figyelmeztető, halogatásával, megválasztott, tevékenységet, sokmilliárdos, titkosítottak, lélegzetvétel, időhúzásoknak, szerkesztőink, mindannyiunk, farkasszemet, kötelességük, helyzetüknél, minősítéssel, titkolództak, felelősségre, magyarország, tulajdonából, igazságosság, legalizálják, leggazdagabb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.